Λίγα Λόγια για Εμάς

 Η εταιρεία DPACK, εδρεύει στη Θεσσαλονίκη και αποτελεί μία από τις μακροβιότερες εταιρείες στον κλάδο τροφοδοσίας και εξοπλισμού ειδών συσκευασίας HO.RE.CA, αφού δραστηριοποιείται στο χώρο από το 1992.

Κατά τα πρώτα έτη λειτουργίας της ήταν γνωστή με το όνομα ΔΟΪΡΑΝΛΗΣ, ενώ εν συνεχεία από το 2014 και έπειτα, περνώντας στη δεύτερη γενιά, μετονομάζεται σε DPACK και συνεχίζει το έργο της διατηρώντας την ποιότητά της αναλλοίωτη, εφαρμόζοντας “νέες ιδέες” στις συσκευασίες τροφίμων πιο δημιουργικές, πιο σύγχρονες αλλά και πιο φιλικές προς το περιβάλλον, ακριβώς όπως επιτάσσει το μέλλον του πλανήτη.

Τα 30 έτη εμπειρίας μας στην εμπορία ειδών συσκευασίας, τροφίμων, χαρτικών και απορρυπαντικών καθώς επίσης και εκτυπώσεων ιδιωτικής ετικέτας σε προϊόντα συσκευασίας τροφίμων,
μας έχουν δείξει και αποδείξει ότι η καλύτερη συνταγή μίας επιτυχημένης πορείας σε κάθε επαγγελματικό χώρο, είναι η επένδυση στη σχέση σεβασμού και κατανόησης των αναγκών του κάθε πελάτη.

Ο στόχος μας παραμένει αναλλοίωτος όλα αυτά τα έτη. Επιδιώκουμε ο κάθε πελάτης μας να νιώθει ότι έχει δίπλα του έναν αξιόπιστο συνεργάτη, ο οποίος ασχολείται με τις προμήθειες των προϊόντων συσκευασίας και εξοπλισμού του, με γνώμονα πάντα το συμφέρον του και τη βέλτιστη δυνατή εξυπηρέτησή του.

Πιστεύουμε στην άρρηκτη συνεργασία πελάτη και προμηθευτή και αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες του, έτσι ώστε να προκύπτει πάντα η καλύτερη δυνατή και πιο αντιπροσωπευτική λύση για τη συσκευασία των προϊόντων του.

Τα τελευταία έτη η DPACK, σε μια προσπάθεια μείωσης του περιβαλλοντικού αποτυπώματος, έχει ενσωματώσει στον κατάλογο των προϊόντων της βιοδιασπώμενα προϊόντα, ανακυκλώσιμα και οικολογικές συσκευασίες, βάζοντας έτσι το δικό της λιθαράκι στη διάσωση του πλανήτη.

Παρακινούμε, προτρέπουμε και προμηθεύουμε τους πελάτες μας με προϊόντα μίας χρήσης, 100% ανακυκλώσιμα και φιλικά προς το περιβάλλον! Χάρτινα προϊόντα χωρίς πλαστική επίστρωση, προϊόντα φυσικά από ζαχαροκάλαμο και φύλλα φοίνικα, ξύλινα και bamboo, που μπορούν να ανακυκλωθούν και να αποτελέσουν νέες πρώτες ύλες.

Στη DPACK πιστεύουμε ότι προωθώντας βιοδιασπώμενα και ανακυκλώσιμα προϊόντα όλοι μαζί θα συμβάλουμε με το έργο μας στη διάσωση του πλανήτη, ενώ παράλληλα θα εξελισσόμαστε και οι ίδιοι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

  • Διεύθυνση Αρχαιολογικου Μουσειου 34
    54 641, Θεσσαλονικη
  • Τηλέφωνο 2310 428 782
    2310 428 148

  • E-mail info@dpack.gr
  • Ωράριο Λειτουργίας Δευτέρα - Παρασκευή
    08:00 -16:00
top